Ekstremno Prenosni SSD, USB 3.1 Vanjski Čvrst Stanju da Voziš Prijenos Compact Portabl za Win10 za OS (2TB/4TB/8TB)(Crna 8TB)

Ekstremno Prenosni SSD, USB 3.1 Vanjski Čvrst Stanju da Voziš Prijenos Compact Portabl za Win10 za OS (2TB/4TB/8TB)(Crna

Dostupno
KM 36.45
Količina robe:

TRAJNA i NOSIVI : vanjski SSD koriste aluminijske legure čahura, što je trajnim, nosim otporne i ima dugu službe život.TRAJNA i NOSIVI : vanjski SSD koriste aluminijske legure čahura, što je trajnim, nosim otporne i ima dugu službe život.USB3.1 PRIJENOS : vanjski SSD koriste USB3.1, što se brzo mjenjač brzina i možemo se naći dnevnim potrebama.OPSEG PRIJAVU Na disk podržava za Win7, za Win10, i za OS sistem, sa širokim primjena.MALA i COMPACT : mali i compact telo ne oduzeti previše iskoristiti prostor, koja je pogodna za skladište i koristiti.JEDNOSTAVNA OPERACIJA : Ovaj disk je jednostavan i zgodan da koristi, uključi i igrati, bez komplikovan proces.Karakteristika : 1. TRAJNA i NOSIVI : vanjski SSD koriste aluminijske legure čahura, što je trajnim, nosim otporne i ima dugu službe život 2. USB3.1 PRIJENOS : vanjski SSD koriste USB3.1, što se brzo mjenjač brzina i možemo se naći dnevnim potrebama 3. OPSEG PRIJAVU Na disk podržava za Win7, za Win10, i za OS sistem, sa širokim primjena 4. MALA i COMPACT : mali i compact telo ne oduzeti previše iskoristiti prostor, koja je pogodna za skladište i koristiti 5. JEDNOSTAVNA OPERACIJA : Ovaj disk je jednostavan i zgodan da koristi, uključi i igrati, bez komplikovan proces Kako da Koristi : Uključi i igrati Specifikacija : Predmet Tip : Vanjski SSD Materijal : Aluminijske Legure Interfejs : USB3.1 Sistem Podrške : Za Win7, za Win10, za OS Hard Disk : M2/NGFF Paket Listu : 1 x Vanjski SSD 1 x Podatke Liniji 1 x Korisničko Uputstvo 1 x Skladište Torbu.

Karakteristike robe

Item Type:
 External SSD
Material:
Aluminum Alloy
Interface:
USB3.1
System Support:
For Win7, for Win10, for OS
Hard Disk:
M2/NGFF
Package List:
1 x External SSD :
1 x Data Line :
1 x User Manual :
1 x Storage Bag :

Kupci kako žele