Haowecib 3.50/4.00‑6 Kolica guma, Visoko Fleksibilne Nastup Uticaj Otporne Teško Dužnost Gumenjaci Trajnih Gumene guma za Dvorište Trag Auto

Haowecib 3.50/4.00‑6 Kolica guma, Visoko Fleksibilne Nastup Uticaj Otporne Teško Dužnost Gumenjaci Trajnih Gumene

Dostupno
KM 10.12
Količina robe:

Savršena Zamjena : S dobro urađeno, odlična izvedba i jak practicability, može direktno da zameni stare ili oštećen guma.Pravo Ventil A : 3.50/4.00‑6 guma dolazi sa pravo ventila, što je vrlo zgodno da napuhati.Gumeni Materijal : Napravio visokog kvaliteta gumene materijal sa stabilnim unutrašnje strukture i jak fleksibilnosti, na unutarnji ekran može u potpunosti upoznati međunarodni standard airpressure.Samo guma : Su samo guma mogu da se apsorbuju vibracije brdovito da osigura udobno i sigurno vozi.Važećim Modeli Su : 3.50/4.00‑6 cm guma je pogodan za ruku kamiona, kosilice, dvorištu trag vozila i tačke.Karakteristika : 1. Važećim Modeli Su : 3.50/4.00‑6 cm guma je pogodan za ruku kamiona, kosilice, dvorištu trag vozila i tačke.2. Gumeni Materijal : Napravio visokog kvaliteta gumene materijal sa stabilnim unutrašnje strukture i jak fleksibilnosti, na unutarnji ekran može u potpunosti upoznati međunarodni standard airpressure.3. Samo guma : Su samo guma mogu da se apsorbuju vibracije brdovito da osigura udobno i sigurno vozi.4. Pravo Ventil A : 3.50/4.00‑6 guma dolazi sa pravo ventila, što je vrlo zgodno da napuhati.5. Savršena Zamjena : S dobro urađeno, odlična izvedba i jak practicability, može direktno da zameni stare ili oštećen guma.Specifikacija : Predmet Tip : 3.50/4.00‑6 Unutrašnji Tube Material : Rubber Product Boja : Kao Slike Pokazao Guma Specifikacija : 3.50/4.00-6 Product Težinu : Povrsine. 226g / 8.0 oz Tire Ventil : Pravo Valve Applicable Modela : Pogodan za Ruku Kamiona, kosilice, Dvorištu Trag Vozila i Tačke Paket Listu : 1 x3.50/4.00-6 guma Napomena : Pre nego što ubacivanje guma, provjeri rubu otvaranje.Ne bi trebalo biti čisteći na rubu otvaranja, i gumu instalaciju alat ne bi trebalo da se izbjegne probio i radoznalih unutarnji ekran.

Karakteristike robe

Item Type:
3.50/4.00‑6 Inner Tube
Material:
Rubber
Product Color:
As Pictures Shown
Tire Specification:
3.50/4.00-6
Product Weight:
Approx. 226g / 8.0oz
Tire Valve:
Straight Valve
Applicable Models:
Suitable for Hand Trucks, Lawn Mowers, Yard Trail Cars and Wheelbarrows 
Package List:
1 x3.50/4.00‑6 Inner Tube    :
Before installing the inner tube, check the rim opening. There should be no burrs on the rim opening, and the tyre installation tool should not be to avoid puncturing and prying the inner tube. :

Kupci kako žele