Aluminijske Legure Kolumnu, Nosim Otpor Žena Nit Kolumnu za Popraviti Dijelove Zajedno Strukturalnu Potporu Ulogu(Dužinu 26mm)

Aluminijske Legure Kolumnu, Nosim Otpor Žena Nit Kolumnu za Popraviti Dijelove Zajedno Strukturalnu Potporu Ulogu(Dužinu

Dostupno
KM 74.62
Količina robe:

Kit sadrži 10 aluminijske legure standoffs za različitih veza i podršku operacije za lako zameniti.Koristio kao na niske cijene proizvodnje ili imajući otvor, ili da popravim dijelove zajedno i igrati dodatnih strukturalnu potporu ulogu.Vanjski promjer je 6mm, i konac veličina je standard, neće biti rupa ili looseness tokom koristiti.Kolona je uglavnom se koristi kao fastener u uglove ili prostora sa procjep, i može povezati dva zaboravio predmete.Napravljen od aluminijske legure materijal, sa anodizovani tretman, ima veliku snagu i nositi otpora.Karakteristika : 1. Kolona je uglavnom se koristi kao fastener u uglove ili prostora sa procjep, i može povezati dva zaboravio predmete.2. Koristio kao na niske cijene proizvodnje ili imajući otvor, ili da popravim dijelove zajedno i igrati dodatnih strukturalnu potporu ulogu.3. Napravljen od aluminijske legure materijal, sa anodizovani tretman, ima veliku snagu i nositi otpora.4. Vanjski promjer je 6mm, i konac veličina je standard, neće biti rupa ili looseness tokom koristiti.5. Kit sadrži 10 aluminijske legure standoffs za različitih veza i podršku operacije za lako zameniti.Specifikacija : Predmet Tip : Aluminijske Legure Column Material : Aluminijuma alloy Outer Promjeru : Povrsine. 6mm / za 0,2 in Surface : Anodized Purpose : Površinu prostor pauze, strukturalnu potporu Paket Listu : 10 x Aluminijske Legure u Kolonu.

Karakteristike robe

Item Type:
Aluminum Alloy Column
Material:
Aluminum alloy
Outer Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Surface:
Anodized
Purpose:
Surface space interval, structural support
Package List:
10 x Aluminum Alloy Column :

Kupci kako žele