YOUXOU Igračka Skladište Stolicu, Možeš Sjediti u Skladištu Kantu, Skladište Stolicu sa Poklopac, Mala Odjeća Igračka Užinu Sliku Knjigu Skladište Stolicu, Multifunkcionalni Skladište Stolicu (Boja : Narandžasta)

YOUXOU Igračka Skladište Stolicu, Možeš Sjediti u Skladištu Kantu, Skladište Stolicu sa Poklopac, Mala Odjeća

Dostupno
KM 19.49
Količina robe:

Reci zbogom haos, i ti dati čistu i uredno prostor u prodavnicu igračaka, grickalice, itd.● Divno stanju : slatki crtani životinja obrazac dizajn je jedinstven i dodaje interesa za život i pravi skladište interesantnije.To može biti čuvana i može se koristiti i kao djeca igračke da ide sa decom da iskustvo sretan puta. ● Zgodno da nosim : mali veličine, djeca mogu biti i nosio se s jedne strane, trbuh, na obe strane, akcijom nije lako padneš, skladište je zanimljivije.Izjava : proizvoda u našu radnju su sve mjere ručno, možda ima neke greške, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod., može biti korišćeno kao igračka stolicu ili kofu.Želim ti sretan život!. ● Detaljne dizajn : zaobljeni ivice, bez naglih delove na bure tijelo, izbjeći udarni, može biti čuvana, također mogu biti korištene za djecu je igračke, prati djeca iskustvo srećan put.

Karakteristike robe

Size:
20*23*27cm
Material:
PP material
Color:
blue, orange, pink
Weight:
1kg
Function:
Can store toys, snacks, small clothes, etc., can also be used as a toy stool or bucket.
Remarks:
The products in our shop are all measured manually, there may be some errors, please refer to the actual product. I wish you a happy life!

Kupci kako žele