Bambus Kuhinji Ladici Organizator Pribor za Srebro Držač - Savršeno Veličine Prilagodljiva Pribor za jelo Poslužavnik,Ladici Dividers za nas Pribor i Kuhinji Pribor(6-8 Mjesta)

Bambus Kuhinji Ladici Organizator Pribor za Srebro Držač - Savršeno Veličine Prilagodljiva Pribor za jelo Poslužavnik,Ladici

Dostupno
KM 12.73
Količina robe:

Bambus Drvo. [Oprostiti za Paniku] - Konfuny kuhinji ladici organizator dolazi sa 6-8 sekcije riješiti poseban kuhinjski skladište problem. 6 glavnih mjesta i 2 veći aparatima , kašike i dugo posuđe kao hvataljke, ladles, i spatulas organizovana, uredna i lako dostupno.Možeš da nađeš ono što želiš čim se otvori ladicu. [100% Premije Bambus] - Ovo expandable kuhinji ladici organizator je napravljen od 100% visokog kvaliteta, i lako-obnovljivu bambusa, jako ekološki prijateljskog.Štaviše, površina ove pribor organizator je ne-otrovno i nisu opasne prevlaka spriječiti voda, tako da to može biti cist lako napadom sa vlažnu krpu. [Prilagodljiva Veličine] - Zahvaljujući expandable dizajn ovoj kuhinji ladici organizator, leva i desna sekcije izvuci glatko da se prilagodiš širina tvojoj ladici, što će im omogućiti da se prostiru od 13.4" da od 19,7" širom (od 16,9" dugo, 2" duboko jahića za sve u jedan rješenje. [Super Multifunction] - pored toga što se koristi za kuhinju ladici skladište, ova ladica organizator također mogu biti korištene za skladištenje i rekla da je mnoge čudne stvari.Na primjer, uredski pribor, materijal za slikanje, kozmetiku, hardvera alat, itd.Više koristi te čekaju da otkrijem. [BRINI, SLOBODAN ŠOPING]- Od vaše zadovoljstvo nam je prioritet.Vjerujemo da je naša mušterija.E-mail nas direktno ako imaš pitanje.To je naš obećaj uspješnosti da te.

Karakteristike robe

Kupci kako žele