DJASM snhxjh Lacquerware Nakit Kutije Retro Kineski Stil Nakit Skladište Poklone za Vjenčanje Prsten Kutije Dragulj Slučaj

DJASM snhxjh Lacquerware Nakit Kutije Retro Kineski Stil Nakit Skladište Poklone za Vjenčanje Prsten Kutije Dragulj

Dostupno
KM 192.83
Količina robe:

Velicina : 19 * 12.5 * 7.5 cm.Cilj : skladište, poklon, i zbirku.Vjenčanicu je smjesteno u kolekciju burme, i pregradu je razumno i sretan da svjedok ljubav.Naslijedio tradicionalne Kineske vještine je istorijski šarm, lijepa uzorke i pametna ideja.Lacquerware vez, mastilo i druge tradicionalne elementi su postepeno se koristi u venčanje gozbe da interpretira novi Kineski stil i oduzeti ljupke i graciozna Kineski osećanja.Velicina : 19 * 12.5 * 7.5 cm Purpose : skladište, poklon, i zbirku.Vjenčanicu je smjesteno u kolekciju burme, i pregradu je razumno i sretan da svjedok ljubav.Naslijedio tradicionalne Kineske vještine je istorijski šarm, lijepa uzorke i pametna ideja.Lacquerware vez, mastilo i druge tradicionalne elementi su postepeno se koristi u venčanje gozbe da interpretira novi Kineski stil i oduzeti ljupke i graciozna Kineski osećanja.Specifikacija : Materijal : Pine Size : 19 * 12.5 * 7.5 cm Package uključuje : 1 *Nakit (ne uključuje nakit) Bilješka : 1. (Samo prodati glavni proizvode, a ne drugih proizvoda)2. Od priručnik za mjerenje je potreban, molim te ostaviti mjesta od 1 do 3 cm.3. Zbog ekran razlike, boja može biti malo drugačiji od tvog očekivao boja, molim vas, dozvolite.Podseti : Nakon primanja pakiranje, molim te provjeriti pakovanje i proizvod pažljivo.Ako je dobio predmet je neispravan ili ima nekih pitanja, molim vas nas kontaktirati preko e-mail na rješavanju problema.Ćemo odgovor što je prije moguće i naše najbolje da upoznam tvoje potrebe!adekvatno područje za tvoje dobro nakit.

Karakteristike robe

Material:
Pine
Size:
19 * 12.5 * 7.5cm
Package includes:
1 *Jewelry Box (Does not include jewelry) :
Notes:
1. (Only sell main products, not other products) :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
adequate area for your fine jewelry. :

Kupci kako žele