Homyl 10 Pc Zatvorena Akvarijum Akvarijum Pond Filter Materijal Mreža Torbu Izolaciju Torbu, Bio Muda Filter Pribor

Homyl 10 Pc Zatvorena Akvarijum Akvarijum Pond Filter Materijal Mreža Torbu Izolaciju Torbu, Bio Muda Filter

Dostupno
KM 8.24
Količina robe:

* Filter torbe pružaju odlican mehanički za filtriranje, koji pomaže smanjili količinu amonijaka-proizvodi organska materija u tvom akvarij za hvatanje ostataka što pomaže da se spriječi velike i male predmet kao pesak i coral od štetne akvarijum opremu.To je veoma zgodno da se čista i zadržati na običan puta. - Mreža medija torbe savršeno uklapa u različitim filteri uključujući i kanister filteri, moć filteri, sumps, mokra/suv filteri i pond filtere.To je veoma zgodno da se čista i zadržati na običan puta. - Najlona je jadni bojenje imanje, ali je njena boja fastness je dobar, pa to nije lako mrlja, nije lako nestati, i lako čistiti.* Mreža medija torbe savršeno uklapa u različitim filteri uključujući i kanister filteri, moć filteri, sumps, mokra/suv filteri i pond filtere. * Akvarij mreža torbe su lako da se napuni i prazan sa zatvaračem dizajn da nastavi da filter medija sigurno.63inch Package Uključuje : 10 Komad Akvarijum Filter Bag Note : Od veličine iznad meri od ruku, veličina stvarne stvar može biti malo drugačiji od veličine iznad.Kada filter materijal je stavim u vreću,i Onda ga staviti u filter tenk i zamijeniti ili čista direktno.Ti ćeš lepo kupovinu iskustvo i naći kvalitetne proizvode, a službe odgovara politiku.Opis : - akvarij mreža torbe su lako da se napuni i prazan sa zatvaračem dizajn da nastavi da filter medija sigurno. * Najlona je jadni bojenje imanje, ali je njena boja fastness je dobar, pa to nije lako mrlja, nije lako nestati, i lako čistiti.Zbog svjetleći efekti, monitor postavke, itd.Izabrao sve što ti treba u našu radnju.

Karakteristike robe

- Material:
Nylon
- White Large Hole/White Small Hole :
- Size(LxW):
Approx.15x20cm/5.91x7.87inch
- White Small Hole :
- Size(LxW):
Approx.41x33cm/16.14x12.99inch
- Black Small Hole :
- Size(LxW):
Approx.31x27cm/12.2x10.63inch
Package Includes:
10 Piece Aquarium Filter Bag :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item could be slightly different from the size above. :
Due to the lighting effects, monitor settings, etc. There could be some slight difference in the color of the pictures and the actual item. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Kupci kako žele