Haowecib Napuniti Svjetlo, Video Svetlo 26CM Prilagodljiva Svjetlo USB Pogon za Šminku za Selfie za Snimanja Reklama za Prenos Uživo

Haowecib Napuniti Svjetlo, Video Svetlo 26CM Prilagodljiva Svjetlo USB Pogon za Šminku za Selfie za Snimanja

Dostupno
KM 35.48
Količina robe:

Dnu proizvod je opremljen rundu bazu koja će se ne trese tako lako i da su stabilniji.Sa teleskopske rod, telefon nosioca, visinu može biti prilagođen u bilo koje vrijeme, mobilni telefon popravlja je zgodno i glatko.Proizvod je mekan svjetlo i može se koristiti za prenos uživo, video, selfie, šminku, komercijalne pucnjave, dr.Proizvod je napravljen od ABS+PC materijal, jak i nositi‑otporna, dobro urađeno, glatko ruku osjećaj.Prekidače su sve diraj dugmad, dugo pritisni dugme da se prilagodi svjetlost je svjetlost, glatko i ne džem.Karakteristika : 1. Proizvod je napravljen od ABS+PC materijal, jak i nositi‑otporna, dobro urađeno, glatko ruku osjećaj.2. Proizvod ima 3 boje bijelu svjetlost, topla svetlost i toplo bijelu svjetlost, i jedno svetlo ima 10 vrste prilagodljiva.3. Proizvod je mekan svjetlo i može se koristiti za prenos uživo, video, selfie, šminku, komercijalne pucnjave, dr.4. Dnu proizvod je opremljen rundu bazu koja će se ne trese tako lako i da su stabilniji.5. Sa teleskopske rod, telefon nosioca, visinu može biti prilagođen u bilo koje vrijeme, mobilni telefon popravlja je zgodno i glatko.Specifikacija : Predmet Tip : Prsten Light Material : ABS+PCProduct Boja : Black Size : Povrsine. 26cm/10.2 in Weight : Povrsine. 1714g/60.5 oz Power : 10 WLamp Perle : 96 Pcs Lighting : Bijelu svjetlost, topla svetlost, toplo bijele light Color Temperatura : 3300-6000 KPower Zalihe Interfejs : USBPower Zalihe Modu : DC 5 V 2 AHow koristiti : 1. Izvadi teleskopske rod i šasija, rotiraj teleskopske rod u pravcu kazaljke na satu do sasije i popraviti it2. Izvadi napuniti svjetlo i pretvoriti ga u smeru kazaljke na gore od teleskopske rod3. Onda izvadi mobitel vlasnik, malo opustiš zajebi, stegni to pogodan visine za teleskopske rod, i onda pooštri screw4. Nakon svih pribor su postavljene, klip telefon i iskoristi ga Paket Listu : 1 x Prsten Light1 x Teleskopske Pole1 x Telefon Clip1 x Rundu Base1 x Manual Note : 1. Ne okretati svjetlo energično, i izbjeći pada iz srednje mjesto.2. Poklopca materijal je krhak, molim te, ne spusti to brzo.3. Ne prilazite izvor vode kada koristi proizvod.

Karakteristike robe

Item Type:
 Ring Light
Material:
ABS+PC
Product Color:
Black
Size:
Approx. 26cm/10.2in
Weight:
Approx. 1714g/60.5oz
Power:
10W
Lamp Beads:
96Pcs
Lighting:
White light, warm light, warm white light
Color Temperature:
3300-6000K
Power Supply Interface:
USB
Power Supply Mode:
DC 5V 2A
How to use:
1. Take out the telescopic rod and the chassis, rotate the telescopic rod clockwise to the chassis and fix it :
2. Take out the fill light and turn it clockwise to the up of the telescopic rod :
3. Then take out the mobile phone holder, loosen the screw, clamp it to a suitable height for the telescopic rod, and then tighten the screw :
4. After all the accessories are installed, clip the phone and use it :
Package List:
1 x Ring Light1 x Telescopic Pole :
1 x Phone Clip :
1 x Round Base :
1 x Manual :
1. Do not rotate the light vigorously and avoid falling from a high place. :
2. The chassis material is fragile, please do not put it down vigorously. :
3. Do not approach the water source when using the product. :

Kupci kako žele